NOVOSTI

← Povratak na Novosti

VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u sklopu projekta „Izrada prometnog Master plana funkcionalne regije Istočna Hrvatska“ posjetila Dubrovačko-neretvansku županiju

Predstavnici Razvojne agencije VIDRA na čelu s ravnateljicom Eminom Kovač i obnašateljicom dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanjom Bošnjak, posjetili su Dubrovačko-neretvansku županiju gdje ih je, na radnom sastanku u Palači Ranjini, primio župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima 스케치업 2016 메이크 다운로드.

Na sastanku se razgovaralo o realizaciji projekta Izrada prometnog Master plana funkcionalne regije Istočna Hrvatska na kojem je Virovitičko-podravska županija nositelj 이카루스m 다운로드. Projektom će se detaljno analizirati interakcija unutar prometa i međusobno s ostalim sektorima, uzimajući u obzir misiju i viziju razvoja prometa, te izraditi Glavni plan prometa i Strateška procjena utjecaja na okoliš što su glavni preduvjet za pokretanje razvojnih projekata 악보바다 악보 다운로드.

Na sastanku su podijeljena iskustva, ali i upute DNŽ za sve faze s obzirom da je projekt Funkcionalne regije Južna Dalmacija pri samom kraju 윤고딕 폰트 다운로드. Župan Dobroslavić izrazio je zadovoljstvo što Dubrovačko-neretvanska županija može pomoći drugim županijama iskustvom i savjetima u realizaciji ovakvih projekata Evernote WebClipper. Naime, temeljem Strategije prometnog razvoja Republike Hrvatske definirano je pet funkcionalnih regija kao logičkih cjelina prometne i druge interakcije od kojih je DNŽ označena kao jedna, a ostale županije podijeljene su u četiri funkcionalne regije 쇼미더머니 good day 다운로드.

OBJAVLJENO 2. svibnja, 2017 u kategoriji Promet
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165