NOVOSTI

← Povratak na Novosti

VIDRA sudjelovala na “Info danu za poduzetnike” u Poduzetničkom inkubatoru

Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područnim uredom Virovitica organizirao je obilježavanje Europskog tjedna malog i srednjeg poduzetništva te informativnu radionicu pod nazivom “Info dan za poduzetnike” win7 ie8 다운로드. Radi se o kampanji koju koordinira Europska komisija radi promicanja poduzetništvo u cijeloj Europi u skladu s europskim Aktom o malom gospodarstvu. Odvija se u 37 zemalja kako bi se događanja i aktivnosti – nacionalne, regionalne ili lokalne – u najvećoj mogućoj mjeri približile sadašnjim i potencijalnim poduzetnicima 크롬 웹 동영상 다운로드.

U sklopu „Info dana za poduzetnike“ zamjenica ravnateljice Razvojne agencije VIDRA Neda Martić poduzetnicima je predstavila sve aktualne natječaje na koje se mogu prijaviti kako bi realizirali svoje projekte 철권 태그2 다운로드. Tom prilikom pozvala je sve zainteresirane poduzetnike sa područja Virovitičko-podravske županije da dođu na savjetovanje u VIDRA-u i prijave se na aktualne Natječaje kako bi se ostvarila nova zapošljavanja i proširenja kapaciteta jason bourne subtitles.

Predstavljeni su aktualni natječaji:

–          Internacionalizacija poslovanja MSP-a: otvoren od 29.3.2017. do 31.12.2017,

–          Certifikacijom proizvoda do tržišta: otvoren od 3.5.2017 뭄바이 지도 다운로드. do 29.12.2017,

–          Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama:otvoren od 10.10.2017 Samsung usb integrated driver. do 17.1.2018.

Te natječaji u najavi:

–          Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP putem IKT-a- faza II,

–          Inovacije novoosnovanih MSP – Faza II,

–          Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP

 

 

OBJAVLJENO 23. studenog, 2017 u kategoriji Poduzetništvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165