IMATE IDEJU ZA PROJEKT?* Popunite označena polja

Ciljna skupina je ona grupa pojedinaca ili organizacija, poduzeća, javnih ustanova itd. čiji se problem rješava kroz projekt i na koje projekt ima najveći utjecaj budući da se zbog njih provodi. Svaki projekt ima ciljnu skupinu, nekoga zbog koga radimo to što radimo. Ljudi su, dakle, ključna stavka, od njih sve kreće i s njima sve završava. Ciljana skupina je u konačnici skupina koja sudjeluje u aktivnostima projekta. (Potrebno je razlikovati ciljnu skupinu od krajnjih korisnika – onih koji će imati korist nakon završetka projekta.) Npr. Ako se radi o nekom projektu koji provodi škola, ciljna skupina mogu biti profesori koji će se educirati za upotrebu nove računalne opreme koja se nabavila u sklopu projekta. Krajnji korisnici bit će učenici, jer će njima profesori prenositi svoja novostečena znanja.

Dan energetske učinkovitosti u Virovitici 10 mp3. ožujka 2020. u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici

VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u svojstvu regionalnog koordinatora dana 10 킬더킹 다운로드. ožujka 2020. godine u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici, Trg bana Josipa Jelačića 5, Virovitica organizira „Dan energetske učinkovitosti u Virovitici“ s početkom u 16:00 sati 한글 윈도우 95 iso 다운로드. U sklopu „Dana energetske učinkovitosti u Virovitici“ predstavnici Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja predstavit će svoj rad i ulogu te Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Energetska obnova višestambenih zgrada“, dok će predstavnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost predstaviti svoj rad i ulogu te Program „Energetska obnova obiteljskih kuća“ Iris download.

VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, Razvojna agencija VTA i GRAS-Gradska razvojna agencija Slatine predstavit će projekte energetske obnove koji su do sada provedeni na području Virovitičko-podravske županije.

Pozivamo sve zainteresirane građane, kao i predstavnike stanara i upravitelje zgrada da prisustvuju konferenciji „Dan energetske učinkovitosti u Virovitici“ u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici s početkom u 16:00 sati kako bi dobili sve informacije o energetskoj obnovi višestambenih zgrada i obiteljskih kuća i pravovremeno se pripremili za nadolazeće javne pozive za sufinanciranje istih.

PODIJELI