NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Virovitičko-podravska županija postala punopravna članica udruženja PARTENALIA AISBL

Virovitičko-podravska županija od danas je punopravna članica udruženja Partenalia AISBL (Association Internationale Sans But Lucratif) 우유송 mp3 다운로드. Uz nazočnost izaslanstva Virovitičko-podravske županije predvođene županom Tomislavom Tolušićem i ravnateljicom Razvojne agencije VIDRA Sanjom Bošnjak u sklopu redovne sjednice udruženja Virovitičko-podravska županija primljena je u udruženje Partenalia 한번 더 말해줘 다운로드.

Redovnoj sjednici u Parizu, kojom je predsjedala Simonne Abraham – Thisse, predsjednica udruženja, prethodio je okrugli stol na temu „Uloga lokalnih i regionalnih samouprava u novoj kohezijskoj politici 2014 Premium Rush download. – 2020.“ na kojemu je ravnateljica VIDRA-e Sanja Bošnjak prezentirala Virovitičko-podravsku županiju, mogućnosti ulaganja u VPŽ, projekte koje je Županija provela u razdoblju od 2008 Erel Wars. do sada. Isto tako predstavila je i projekte koji su trenutno u provedbi te neke od budućih velikih projekata između kojih je istaknula Tehnološko-inovacijski centar, Drvni centar izvrsnosti te Poduzetnički inkubator čija je izgradnja već započela u virovitičkoj poduzetničkoj zoni full chrome version.

U raspravi o suradnji i partnerstvima između članica udruženja, župan Tomislav Tolušić naglasio je značaj samog ulaska odnosno pristupanja Virovitičko-podravske županija udruženju Partenalia te ponudio partnerstvo u budućim projektima koji će se aplicirati na strukturne fondove remember business card. Dodao je još kako će nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju, kako Hrvatskoj tako i našoj županiji, biti raspoloživa velika količina financijskih sredstava te će Županiji svakako koristiti iskustva ostalih članica udruženja Windows 10.

Glavni cilj ulaska Virovitičko-podravske županije u udruženje Partenalia je teritorijalna suradnja među lokalnim vlastima u Europskoj uniji kroz stvaranje partnerstva i suradnje u raznim razvojnim projektima koji doprinose razvoju gospodarstva, poticanju inovacija, civilnog sektora i rješavanju socijalnih pitanja a financiraju se iz fondova Europske unije Download the Android gmail attachment.

Udruga Partenalia postoji od 1993. godine, a danas ima ključnu ulogu u izgradnji više integrirane Europe, kao što je to glas intermedijarnih lokalnih uprava i nudi im povlaštenu radnu platformu u cilju promicanja inovativne inicijative i razmjenu najbolje prakse na transnacionalnoj razini Download capicom. Partenalia se sastoji od 18 punopravnih članica i dvapromatrača članova iz Francuske, Španjolske, Belgije, Italije i Hrvatske. Virovitičko-podravska županija uspostavila je suradnju sa ovom asocijacijom tijekom 2012 영화 변신 다운로드. godine koja je prepoznala mogućnosti ove Županije da se još više okrene ka eurointegracijskim procesima, posebno u kontekstu skorog ulaska Hrvatske u EU. Više o udruzi Partenalia možete vidjeti na službenoj Internet stranici na adresi www.partenalia.eu. (www.vpz.hr)

OBJAVLJENO 25. ožujka, 2013 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165