NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Zahvaljujući novom projektu RUPO poduzetnicima ćemo osigurati nove usluge


Notice: Undefined offset: 4 in /home/ravidra/public_html/wp-content/themes/vidra/functions.php on line 2

Kako bi dodatno unaprijedili usluge Razvojne agencije VIDRA koji su usmjereni prema malim i srednjim poduzetnicima, 2017. godine prijavljen je projekt “RUPO-Jačanje ruralnog poduzetništva” 크롬 mp3 다운로드. Ovaj tjedan VIDRA je zaprimila Odluku o financiranju te se početak projekta očekuje u nadolazećem razdoblju.

Projekt je prijavljen u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga “Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI) koji je raspisalo Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta 룰렛 프로그램 다운로드.

Ukupna vrijednost projekta je 434.557,76 kuna, a  bespovratna sredstva iznose 85%, odnosno 369.251,51 kuna.

Tijekom provedbe projekta agencija će, odnosno njezin Odjel za poljoprivredu i gospodarstvo, razviti nove usluge koje su namijenjene malim i srednjim poduzetnicima u ruralnom kraju, a koji su bazirani na specifičnim problemima identificiranim kod te ciljne skupine 마릴린 다운로드. U 18 mjeseci provedbe projekta poduzetnici mogu očekivati poziv na sljedeće edukacije: računovodstveno i financijsko upravljanje, primjena informatičkih rješenja u poslovanju, samostalno upravljanje poduzetničkim projektom i razvoj poslovanja kroz inovacije terraria computer.

 

OBJAVLJENO 19. travnja, 2018 u kategoriji Poduzetništvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165