NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Zaposlenici Razvojne agencije VIDRA završili program izobrazbe u području javne nabave u sklopu projekta Tehničke pomoći VIDRA-TEC 2

U sklopu projekta Tehničke pomoći VIDRA-TEC 2 od 31. kolovoza do 4. rujna 2020. godine održano je osposobljavanje zaposlenika Razvojne agencije VIDRA iz područja javne nabave.  Naime, zaposlenici koji ne posjeduju važeći certifikat iz područja javne nabave upućeni su na ovaj specijalistički seminar Linux console. Cilj ovog osposobljavanja je bio ojačati kapacitete zaposlenika regionalnog koordinatora za izazove u pružanju savjetodavne pomoći u pripremi i provedbi postupaka javne nabave, a koji su sastavni dio provedbe projekata financiranih od strane fondova Europske unije 넛잡2 다운로드.

Program izobrazbe u području javne nabave održala je konzultantska tvrtka PJR d.o.o . iz Zagreba, u obliku specijalističkih seminara. Korišten je pristup koji obuhvaća osnove javne nabave, praktične primjere u planiranju u sustavu javne nabave i kreiranju dokumentacije o nabavi te vježbe provedbe postupaka javne nabave Ied the likes of Prince Aiku.

Tijekom specijalističkih seminara polaznici su slušali o širokom spektru tema iz područja javne nabave te su na kraju programa izobrazbe imali priliku usvojena znanja uvježbati na primjerima iz prakse 한컴오피스 뷰어 2010 다운로드.

Polaznici su tijekom programa izobrazbe utvrdili osnove javne nabave, saznali kako izraditi dokumentaciju o javnoj nabavi, o važnosti zaštite tržišnog natjecanja, kako planirati u sustavu javne nabave, o tehnikama i instrumentima za elektroničku i zbirnu nabavu, kako sastaviti kriterije za odabir ponude te kako provesti postupak pregleda i ocjene ponuda, donijeti odluku o odabiru i odluku o poništenju, kao i o pravnoj zaštiti u sustavu javne nabave Windows Hotfix.

Po završetku petodnevnog programa izobrazbe, svi polaznici, zaposlenici Razvojne agencije VIDRA, ostvarili su pravo pristupiti pisanom ispitu iz područja javne nabave. Po uspješno položenom ispitu, zaposlenicima će biti uručen certifikat o javnoj nabavi.

OBJAVLJENO 9. rujna, 2020 u kategoriji VIDRA-TEC 2
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165