NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Završeni radovi na energetskoj obnovi Osnovne škole „Davorin Trstenjak“ Čađavica

Iako jedna od najmanjih županija u Hrvatskoj, Virovitičko-podravska županija je jedna od rijetkih koja kontinuirano ulaže u škole i sustav obrazovanja Download Comics Palace.

Virovitičko-podravska županija je, u suradnji s Razvojnom agencijom VIDRA, prijavila projekt Energetska obnova zgrade Osnovne škole „Davorin Trstenjak Čađavica“ na poziv Europskog fonda za regionalni razvoj, „Pilot projekt Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja“ Party panic download. Vrijednost projekta iznosi 1.722.846,25 kuna, a ukupni prihvatljivi troškovi su 1.547.696,25 kuna. Bespovratna EU sredstva su 1.470.311,44 kuna, od čega udio Europskog fonda za regionalni razvoj iznosi 30%, odnosno 464.308,88 kuna te Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost 65%, odnosno 1.006.002,56 kuna 전설의 라이타 다운로드. Virovitičko-podravska županija sudjeluje s iznosom od 5%.

Zgrada Osnovne škole u Čađavici izgrađena 1940. godine danas je potpuno obnovljena Fuel 2. Projekt energetske obnove obuhvaćao je izolaciju toplinske zaštite ovojnice zgrade i to zahvat na vanjskim zidovima i stropu prema negrijanom prostoru 남북한말비교사전 다운로드. Zamijenjena je i postojeća rasvjeta s rasvjetom veće učinkovitosti (LED rasvjetom).

Izvođač radova bila je tvrtka Građevinarstvo Horvat d.o.o 낚시신공 다운로드. iz Noskovačke Dubrave, a stručni nadzor na izvođenjem radova vršio je Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Šaponja Željko iz Slatine. Razvojna agencija VIDRA provodila je sve aktivnosti na projektu 크롬 44버전 다운로드.

U sklopu projekta osigurana je provedba energetskog pregleda zgrade i izradit će se Energetski certifikat. Ugovorit će se stručnjak koji će održati radionice za učenike o važnosti energetske učinkovitosti u domaćinstvu Unity Asset Bundle. Na radionicama će učenici dobiti osnovne informacije o mjerama energetske učinkovitosti koje mogu provesti u svojem domu, o postupcima kojima mogu uštedjeti energiju i smanjiti potrošnju energenata 교과서 pdf 다운로드.
Energetskom obnovom stvoreni su sigurniji i ugodniji uvjeti učenja što će rezultirati povećanjem učinkovitosti obrazovanja.

OBJAVLJENO 11. svibnja, 2017 u kategoriji Energetika
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165