Informativna radionica o mogućnostima prijave projekata na poziv ”Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama”

/ 13.10.2017. /

VIDRA Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u suradnji s Virovitičko-podravskom županijom, Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijska komora Virovitica i Obrtničkom komorom- Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije organizira informativnu radionicu o pozivu Ministarstva zaštite okoliša i energetike: „Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama“ namijenjenu  mikro, malim, srednjim i velikim privatnim poduzećima .

Prijavitelji u sklopu ovog Poziva prema NKD2007 moraju biti registrirani za obavljanje djelatnosti iz područja B, odjeljaka 05-09 te područja C, odjeljaka 13-33 .

Svrha (cilj) Poziva je poduprijeti provedbu mjera energetske učinkovitosti i/ili mjera za korištenje obnovljivih izvora energije koje će u proizvodnim pogonima dovesti do smanjenja potrošnje isporučene energije . Uz navedene mjere, projektni prijedlog može uključivati i mjere energetske obnove zgrada pratećih proizvodnom pogonu, koje su isključivo povezane s proizvodnim procesima industrijske i/ili proizvodno-gospodarske namjene (kao što su uredske zgrade, proizvodne hale i sl.)

Intenzitet potpore se kreće od 45 do 85% prihvatljivih troškova .

Podnošenje projektnih prijava: najranije od 10.11.2017., a najkasnije do 17.01.2018.

Radionica će se održati u srijedu, 18. 10.2017 . godine u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, Virovitica s početkom u 12:00 sati.

Pozivamo zainteresirane da se odazovu na radionicu .

  • Povećaj font
  • Smanji font
  • Promijeni kontrast
  • Sivi tonovi
  • Promijeni vrstu slova
  • Vrati izvorno