O projektu

Dan energetske učinkovitosti u Virovitici 10 . ožujka 2020. u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici

VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u svojstvu regionalnog koordinatora dana 10 . ožujka 2020. godine u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici, Trg bana Josipa Jelačića 5, Virovitica organizira „Dan energetske učinkovitosti u Virovitici“ s početkom u 16:00 sati . U sklopu „Dana energetske učinkovitosti u Virovitici“ predstavnici Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja predstavit će svoj rad i ulogu te Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Energetska obnova višestambenih zgrada“, dok će predstavnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost predstaviti svoj rad i ulogu te Program „Energetska obnova obiteljskih kuća“ .

VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, Razvojna agencija VTA i GRAS-Gradska razvojna agencija Slatine predstavit će projekte energetske obnove koji su do sada provedeni na području Virovitičko-podravske županije.

Pozivamo sve zainteresirane građane, kao i predstavnike stanara i upravitelje zgrada da prisustvuju konferenciji „Dan energetske učinkovitosti u Virovitici“ u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici s početkom u 16:00 sati kako bi dobili sve informacije o energetskoj obnovi višestambenih zgrada i obiteljskih kuća i pravovremeno se pripremili za nadolazeće javne pozive za sufinanciranje istih.