Javni poziv za razvoj gospodarskog okruženja i infrastrukture u poduzetničkim i gospodarskim zonama

/ 5.11.2014. /

Otvoren od: 22. listopada, 2014 do 22. studenog, 2014
Program: Ostalo
Minimalna potpora od - do maksimalno 400.000,00 kn
Područje: Poduzetništvo, Energetika
Korisnici: Regionalna i lokalna samouprava

Predmet ovoga javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava u svrhu razvoja gospodarskog okruženja i infrastrukture kroz razvoj elektroenergetskih sustava u poduzetničkim i gospodarskim zonama u vlasništvu jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave .

Iznos sredstava

Davatelj bespovratnih sredstva je Ministarstvo gospodarstva .
Bespovratna sredstva temeljem ovoga javnog poziva osigurana su unutar proračuna Ministarstva za 2014. godinu, Aktivnosti A817045 – Razvoj i provedba projekata za promicanje industrije, računskoj stavci 3631 – Tekuće pomoći unutar opće države, u iznosu od 6.000.000,00 kn (šest milijuna kuna) .

Korisnici

Javni poziv namijenjen je jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave koje su osnivači poduzetničke ili gospodarske zone .

Iznos, intenzitet pomoći i način isplate

Najveći iznos bespovratnih sredstava može iznositi 400.000,00 kuna . Od ukupno prihvatljivih troškova može se odobriti najviše 75% prihvatljivih troškova. Dodijeljena sredstva predstavljat će iznos od 75% sredstava koje će podnositelj prijave morati opravdati u 100% iznosu .

U okviru javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava svakom pojedinačnom podnositelju prijave može se dodijeliti samo jedna potpora .

Sve dodatne informacije provjerite na poveznici .

  • Povećaj font
  • Smanji font
  • Promijeni kontrast
  • Sivi tonovi
  • Promijeni vrstu slova
  • Vrati izvorno