Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike je objavilo privremene rezultate poziva „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga za razdoblje 2023. do 2025.“ među kojima se nalazi i projekt DCK VPŽ 'Sigurnost za budućnost'

/ 7.7.2023. /

Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike je objavilo privremene rezultate poziva „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga za razdoblje 2023. do 2025.“ Za svako prioritetno područje objavljen je pregled projekata koje će Ministarstvo u novom trogodišnjem razdoblju financirati. Po ovom trogodišnjem Pozivu Ministarstvo će financirati organizacije civilnog društva u iznosu od 7.875.000 eura godišnje, što je za 29,1% više u odnosu na prethodno trogodišnje razdoblje.

Prioritetno područje P6. Programi usmjereni pružanju podrške žrtvama nasilja: u procjenjivanje je upućeno 19 prijava, od kojih će Ministarstvo financirati svih 19 programa odnosno 100% ukupno procijenjenih prijava u iznosu od 550.000 eura.

Za Prioritetno područje P6. Programi usmjereni pružanju podrške žrtvama nasilja prijavitelju, odobreno je prijavitelju Društvu crvenog križa Virovitičko-podravske županije za projektSigurnost za budućnost40.000,00 EUR.

Projektna prijava izrađena je uz savjetodavnu pomoć VIDRA-e-Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

 

Više informacija na stranici Ministarstva rad, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

  • Povećaj font
  • Smanji font
  • Promijeni kontrast
  • Sivi tonovi
  • Promijeni vrstu slova
  • Vrati izvorno