Na Veleučilištu u Virovitici održana radionica za sportske klubove i licencirane trenere

/ 25.1.2024. /

Dana 24. siječnja 2024. godine, Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije u suradnji sa Razvojnom agencijom VIDRA i Poduzetničkim inkubatorom Virovitičko-podravske županije organizirala je stručno predavanje za sportske udruge i klubove sa područja Virovitičko-podravske županije.

U prostorijama Veleučilišta u Virovitici, uvažene goste pozdravila je Tajnica Sportske zajednice, Dora Međimorec koja se tom prigodom osvrnula na trenutne projekte iz područja sporta te na važnost sudjelovanja sportskih udruga i klubova u novim nacionalnim i EU projektima.

Nakon uvodnog govora, direktorica Poduzetničkog inkubatora, Neda Martić, objasnila je mogućnosti ugovaranja vanjskih stručnjaka u području sporta. Diskutiralo se o mogućnostima isplate naknade trenerima osobito kada je riječ o pružanju sportskih usluga putem paušalnog obrta ili putem ugovora o djelu i ostalim mogućnostima.

Željka Vuković, zamjenica ravnateljice Razvojne agencije VIDRA, predstavila je otvorene pozive iz Erasmus+ sport programa. Erasmus+ je najveći program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport, a obuhvaća razdoblje od 2021. do 2027. godine. U području sporta, program podupire aktivnosti koje rezultiraju razvojem, prijenosom i provedbom inovativnih ideja i praksi na europskoj, nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini.

Na kraju je prisutne informirala kako svim korisnicima sa područja Virovitičko-podravske županije Razvojan agencija VIDRA uvijek stoji na raspolaganju te ih ohrabrila da koriste mogućnosti prijave na otvorene natječaje koje program nudi.

 

 

  • Povećaj font
  • Smanji font
  • Promijeni kontrast
  • Sivi tonovi
  • Promijeni vrstu slova
  • Vrati izvorno