Naša ravnateljica – Emina Kovač izabrana za novu voditeljica Radne skupine za gospodarstvo i regionalni razvoj Hrvatske zajednice županija

/ 6.6.2017. /

U Zagrebu je održana sjednica Radne skupine za gospodarstvo i regionalni razvoj Hrvatske zajednice županija. Primarni cilj sazivanja sjednice bio je izbor novog voditelja i zamjenika voditelja s obzirom na to da je dosadašnji voditelj Igor Andrović 26 . svibnja 2017. preuzeo dužnost župana Virovitičko-podravske županije.

Članovi Radne skupine analizirali su svoje doprinose na nacrte i prijedloge nekoliko zakona u području gospodarstva i regionalnog razvoja te im se voditelj Andrović zahvalio na uloženom trudu i zaželio uspjeh u daljnjem radu . Naglasio je kako je važno da hrvatske županije i u budućnosti kontinuirano surađuju u ovome, ali i drugim područjima kako bi se izglasali što kvalitetniji i obuhvatniji zakoni .

Za novu voditeljicu Radne skupine izabrana je Emina Kovač, ravnateljica VIDRE, jedne od najuspješnijih hrvatskih razvojnih agencija te je na tom mjestu odgovorna za poslovanje javne ustanove kao i provedbu svih aktivnosti regionalnog koordinatora za Virovitičko-podravsku županiju . Zamjenik Radne skupine za gospodarstvo i regionalni razvoj postao je Stjepan Bošnjaković, novi zamjenik župana Danijela Marušića i donedavni pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Brodsko-posavske županije . Sjednica je zaključena dogovorom oko predstojećih aktivnosti i tema sljedećeg sastanka te koordinacije novog vodstva s članovima Radne skupine. (www.hrvzz.hr)

  • Povećaj font
  • Smanji font
  • Promijeni kontrast
  • Sivi tonovi
  • Promijeni vrstu slova
  • Vrati izvorno