Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih

/ 18.8.2014. /

Otvoren od: 18. kolovoza, 2014 do 22. rujna, 2014
Program: Europski socijalni fond
Minimalna potpora od 50.000,00 kuna do maksimalno 200.000,00 kuna
Područje: Odgoj i obrazovanje
Korisnici: Obrazovne javne ustanove

Financijske potpore dodijelit će se udrugama koje djeluju u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja te planiraju provesti projekte koji su ponajprije izravno vezani uz provedbu mjera zakona, nacionalnih strategija, planova i programa u području odgoja i obrazovanja djece i mladih, a koje su u nadležnosti Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te su u skladu s područjima aktivnosti iz Natječaja . Ministarstvo znanosti i obrazovanja planira na temelju Natječaja najboljim projektima dodijeliti 8.000.000,00 kuna. Temeljni ciljevi Natječaja su provedbom projekata udruga unaprijediti i prepoznati učinkovite i održive projekte kojima se pridonosi razvoju demokratskih načela i aktivnoga građanstva te unaprijediti kvalitetu života djece i mladih .

Prijava projekta u partnerstvu je obavezna s minimalno jednom odgojno-obrazovnom ustanovom u županiji u kojoj se projekt provodi . Udruga prijavljuje samo jedan projekt koji može trajati najdulje do 28. kolovoza 2015. godine. Više detalja možete pročitati na web stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta .

  • Povećaj font
  • Smanji font
  • Promijeni kontrast
  • Sivi tonovi
  • Promijeni vrstu slova
  • Vrati izvorno