Radionica u svrhu predstavljanja 1. Poziva na dostavu projektnih prijedloga Interreg Programa transnacionalne suradnje dunavske regije 2021.-2027.

/ 31.10.2022. /

Program transnacionalne suradnje dunavske regije 2021. – 2027. financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i osmišljen kako bi se kroz partnerske projekte utjecalo na poboljšanje uvjeta za život i rad u dunavskoj regiji primjenom pametnih rješenja kojima se ostvaruju specifični ciljevi iz područja inovacija, zaštite okoliša  energije, društvene uključivosti i dobrog upravljanja te pružila podrška pri razmjeni iskustva, unapređenju razvojnih politika, akcijskih planova i strategija.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Javnom ustanovom Županijskom razvojnom agencijom Osječko-baranjske županije u petak, 4. studenoga 2022. godine organizira radionicu u svrhu predstavljanja 1. poziva na dostavu projektnih prijedloga Interreg Programa transnacionalne suradnje dunavske regije 2021. – 2027. Radionica će se održati u Vikarijatu Osijek, J.J.Strossmayera 58, Osijek, s početkom u 10:00 sati.

Radionica se organizira za sve zainteresirane potencijalne prijavitelje s područja Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske i Vukovarsko-srijemske županije.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na radionici molimo Vas da do 2. studenoga popunite online prijavni obrazac https://forms.gle/TUSFcDXzdZghpiMr9

  • Povećaj font
  • Smanji font
  • Promijeni kontrast
  • Sivi tonovi
  • Promijeni vrstu slova
  • Vrati izvorno