Šest projekata s područja VPŽ usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima odabrano za sufinanciranje

/ 6.6.2023. /

Središnji državni ured za demografiju i mlade donio je 2. lipnja Odluku o raspodjeli financijskih sredstava za projekte usmjerene na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2023. godini. Financijska sredstva sufinanciranja osigurana su u Državnom proračunu Republike Hrvatske u ukupnom iznosu od 2.654.456,00 eura.

Na području Virovitičko-podravske županije prošlo je ukupno šest projekata te će se temeljem Odluke Središnji državni ured za demografiju i mlade sklopiti Ugovor za sufinanciranje s odabranim korisnicima. Ukupni iznos šest odobrenih projekata za područje Virovitičko-podravske županije iznosi 138.250,90 EUR.

Razvojna agencija Virovitičko-podravske županije pružala je savjetodavnu pomoć pri pisanju projekata za Općinu Gradina i Općinu Suhopolje.

Projektni prijedlozi izabrani za sufinanciranje su:

1.            Općina Sopje – Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića uz odobreni iznos sufinanciranja 21.866,63 EUR

2.            Općina Gradina – Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića uz odobreni iznos sufinanciranja 28.904,04 EUR

3.            Općina Suhopolje – Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića uz odobreni iznos sufinanciranja 25.251,35 EUR

4.            Općina Pitomača – Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića uz odobreni iznos sufinanciranja 24.074,96 EUR

5.            Grad Slatina – Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića uz odobreni iznos sufinanciranja 21.247,45 EUR

6.            Grad Virovitica – Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića uz odobreni iznos sufinanciranja 16.906,50 EUR

 

Više informacija te Odluku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade pronađite na linku:  Središnji državni ured za demografiju i mlade - Objavljena Odluka o raspodjeli financijskih sredstava za projekte usmjerene na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2023. godini (gov.hr)

  • Povećaj font
  • Smanji font
  • Promijeni kontrast
  • Sivi tonovi
  • Promijeni vrstu slova
  • Vrati izvorno