Održana je treća radionica Radne skupine za izradu Plana razvoja Virovitičko-podravske županije

/ 20.9.2021. /

Putem Zoom platforme u utorak, 14. rujna 2021. godine, održana je treća radionica Radne skupine za izradu Plana razvoja Virovitičko-podravske županije za razdoblje od 2021 . do 2027. godine.

Radionicu je organizirala Razvojna agencija VIDRA u svojstvu regionalnog koordinatora zaduženog za koordinaciju izrade Plana razvoja VPŽ u suradnji s Institutom za razvoj i međunarodne odnose (IRMO) . Na radionici su, osim predstavnica IRMO-a i Razvojene agencije VIDRA, sudjelovali članovi tematskih radnih skupina, voditelji radnih skupina i njihovi zamjenici, predstavnica vanjskog evaluatora te članovi Odbora za vrednovanje Plana razvoja VPŽ .

Članovi Radne skupine za izradu Plana razvoja VPŽ ukratko su putem izlaganja gđe Maleković (IRMO) i PowerPoint prezentacije upoznati s dosadašnjim napretkom u postupku izrade Plana razvoja Virovitičko-podravske županije za razdoblje od 2021 . do 2027. godine. Središnji dio izlaganja odnosio se na zadnji nacrt Strateškog okvira te nacrta Opisa mjera.

Strateški okvir mora biti utemeljen na prethodnoj detaljnoj Analizi stanja i SWOT analizi, dok Opis mjera definira mjere unutar Strateškog okvira, sadržavajući indikativne aktivnosti i projekte te pokazatelje rezultata za svaku pojedinu mjeru .

Ono što slijedi jest izrada Financijskog okvira koji će povezati posebne ciljeve iz Strateškog okvira s proračunom Virovitičko-podravske županije.

Aktivnost izrade Plana razvoja Virovitičko-podravske županije financira se iz projekta tehničke pomoći VIDRA-TEC 2.

  • Povećaj font
  • Smanji font
  • Promijeni kontrast
  • Sivi tonovi
  • Promijeni vrstu slova
  • Vrati izvorno